Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Boş Profillere Dikkat

Bu paylaşımda öncelikle alıcılar ( siparişverenler ) düşünülmüştür. Amaç, içeriklerde ve siparişlerde istenmeyen sürprizlerle karşılaşmamak için bir nevi tedbirdir.


  • Boş profillere sahip olan yazarlardan hazır içerik almamaya özen gösteriniz. Yazar kendi niteliği, kabiliyetleri hakkında bilgi vermemişse profilinde, içeriklerinin de kalitesinin tartışılır ve aradığınız niteliklerden uzak olması yüksek olasılıktır.
  • Boş profillere sahip yazarlara, özellikle teklifleri ne kadar cazip olursa olsun, emin olmadan iş vermemeye çalışınız. Sitenin mesajlaşma alanından ,öncelikle varsa merak ettiğiniz konularda iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.


Bu öneriler, yeni yazarların önünü kesiyor gibi gelebilir. Lakin, sitemizde ve forumda bu konuda sıklıkla paylaşımlar ve uyarılarda bulunduğunuza inanıyoruz. Hatta, ilk üyeliğinizi aktif ederek sisteme giriş yaptığınızda da , bu uyarıyı aldığınızı göreceksiniz. "Lütfen profilinizi doldurun!"


Burada amaç, hem alıcıyı ( siparişvereni ), hemde rekabet ortamı hızla zorlaşan bir platformda nitelikli ve istikrarlı satıcıları korumaktır. Bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacağınızı umut ediyoruz.


Herkese bol kazançlar dileriz.

Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .