Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Hiçbir şekilde bu şartlarda onay ve işlem yapılmayacaktır!

Merhabalar,


Bazı konularda blog sayfalarımızda detayları paylaşıyoruz. Fakat, forumda da bu konularda paylaşım yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. O yüzden, tekrar hatırlatmak amacıyla ;

??

  • Kopya içeriklere kesinlikle taviz yoktur. %10 alıntı ihtimali, sadece değiştirilmesi imkansız olan durumlarda göz ardı edilebilir. %10 izinli olan durumlar ise, her içerik için geçerli değildir. O yüzden, bu şartlarda dahi içeriklerinizi, zorunlu olmadıkça %10 'un altında hatta mümkünse sıfır alıntı ile tamamlaya çalışınız.
  • Bir defa onay verilmeyen içerikleri, hiçbir düzeltme yapmadan göndermeyiniz. Bazı arkadaşlarımızın 11 defa aynı içeriği reddedilmesine rağmen gönderildiğini biliyoruz. O yüzden, lütfen öncelikle " Yazılarım neden reddedildi? " diye oluşturduğumuz destek sayfamıza göz atınız.
  • Farklı yerlerde elbetteki satış yapabilirsiniz. Buna kesinlikle itirazımız ve yaptırımımız olamaz. Fakat, farklı yerlerdeki satışlardan sonra platfromdaki benzer içerikleri en kısa sürede kaldırmanız gerekmektedir. Tespiti halinde, ceza ve kazanç silme işlemi uygulanacaktır.
  • İçerik standartlarını olabildiğince burada yer alan şartlarda oluşturmaya çalışın. Bu platfromdaki kazanç geleceğiniz açısından, hemde en başından beri benimsediğimiz " kalite standartı" açısından son derece önemli.


Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .