Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Dilek

Makale gonderimi nasıl olacak

Yorumlar

  • Merhaba, öncelikle aramıza hoş geldiniz. makaleyaz.NET üzerinde iki farklı satış sistemi bulunuyor. Bunlardan ilki hazır makale sistemi. Hazır makale sistemi sayesinde içeriklerinizi yayınlayabilir ve alıcı bekleyebilirsiniz. İkinci yöntem ise kullanıcıların açmış olduğu siparişlere veya adınıza açılmış olan özel siparişlere teklif vermektir. İki yöntemde de içerik yüklemek ve satabilmek için makaleyaz.NET üzerinde bir yazar profiline sahip olmanız gerekmekte.

    Makaleyaz.NET - Bilginle kazan, zevkle harca! Adresinden kayıt olduktan sonra profilinizdeki bilgileri eksiksiz şekilde doldurun. Hemen ardından profil sekmenizden başvuru alanını bulun. Başvuru alanına sizden istenen doğru bilgileri girdiğinizden emin olun. Daha önce makale yazma tecrübeniz varsa bunları belirtmeniz, örnek makaleleriniz varsa göndermeniz sisteme daha hızlı dahil olmanıza neden olacaktır. Gönderdiğiniz başvurular gün bitmeden kontrol edilir ve yazar profiliniz kısa bir süre içinde açılır.

    Bu aşamadan sonra yapmanıza gereken müşterilerinizin göreceği yazar profilini düzenlemektir. Panelinizi düzenledikten sonra Kullanıcı Paneli (makaleyaz.net) sayfasına giderek;


    Yazarlık işlemleri> Makale gönder alanına tıklamanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra sizi bu şekilde bir panel karşılayacak;

    Karşınıza çıkan paneli sırası ile makalelerinize uygun şekilde doldurmanız gerekmekte. Makale dosyası alanında belirtilen dosyalar dışında dosya desteği bulunmamakta. Lütfen yüklerken dosyanızın türüne dikkat edin. Open Office kullanıyorsanız ve nasıl ayarlayabileceğinizi bilmiyorsanız bu forum yazımıza bakabilirsiniz: Open Office Uygun Dosya Kayıt Türü Hangisidir? — Makaleyaz.NET Forum

    İstenilen alanları en doğru şekilde doldurduktan sonra şartları kabul etmek için ilgili alanı okuyup kabul edin. İçeriği kontrole gönder butonu aktif olduktan sonra içeriğinizi onay sürecine gönderebilirsiniz.

    İçeriklerinizin onaylanması oldukça kısa sürer, sıra sizin içeriklerinize geldiğinde makaley.NET Yetkilileri tarafından kopya kontrolleri gerçekleştirilir. İçeriklerinizde gözle görülür bir sorun yoksa sisteme hemen satışa sunulur. Gönderdiğiniz içerikler kabul edilmiyorsa bu makaleyi okumanızı öneriyorum; Yazılarım Neden Onaylanmadı? (makaleyaz.net)

    Bunun dışında içerik üretmeden önce En Uygun Makale Yapısı (makaleyaz.net) adresindeki blog yazısını okuyarak içerik üretme konusuna hızlı bir adım atabilirsiniz.

    Bol kazançlar^^

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .