Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Haydi kendinden bahset =)

Bu konu altında, birbirimizi daha iyi tanımak, kaynaşmak amacıyla kısaca kendimizden bahsedebiliriz.
Ben başlayayım :

İsmim Efe. 33 yaşındayım , evliyim. İzmir'de yaşıyorum. 2002 senesinden beridir hem amatör hem kurumsal şirket bünyelerinde web tasarımı , e-ticaret başta olmak üzere genelde bilgi teknolojileri ve web projeleri üzerine çalıştım. Makaleyaz benim ilk projem değil =) Öncesinde artık adını ve adresini hatırlayamadığım, çoğunu bir süre sonra geliştirip sattığım web projeleri oldu.
Fakat, açıkçası hiçbirinden buradaki kadar haz almadım.

Yazmayı çok severim. Lise yıllarımdam beridir, başta hikaye denemeleri olmak üzere, skeç ve piyes denemelerim oldu. Şiir alanında, derecelerim oldu.

Yazmak bir tutku yani =)

Evet, sıradaki ? :)

Etiketlendi:

Yorumlar

  • @efeince dedi:
    Bu konu altında, birbirimizi daha iyi tanımak, kaynaşmak amacıyla kısaca kendimizden bahsedebiliriz.
    Ben başlayayım :

    İsmim Efe. 33 yaşındayım , evliyim. İzmir'de yaşıyorum. 2002 senesinden beridir hem amatör hem kurumsal şirket bünyelerinde web tasarımı , e-ticaret başta olmak üzere genelde bilgi teknolojileri ve web projeleri üzerine çalıştım. Makaleyaz benim ilk projem değil =) Öncesinde artık adını ve adresini hatırlayamadığım, çoğunu bir süre sonra geliştirip sattığım web projeleri oldu.
    Fakat, açıkçası hiçbirinden buradaki kadar haz almadım.

    Yazmayı çok severim. Lise yıllarımdam beridir, başta hikaye denemeleri olmak üzere, skeç ve piyes denemelerim oldu. Şiir alanında, derecelerim oldu.

    Yazmak bir tutku yani =)

    Evet, sıradaki ? :)

    Merhaba ,
    Takma adımdan anlaşılacağı üzere emekliliği hak etmiş bir öğretmenim.48 yaşındayım. yazmayı her zaman sevdim. Okul yıllarımda çeşitli ödüllerim oldu. Ama sonrasında hayatın telaşları içinde unuttum bu yeteneğimi. Makaleyaz ile tekrar hatırlamak nasip oldu çok şükür. Seo ve Semantik konusundaki eğitimlerden sonra çok şükür şimdi kaliteli ve beğenilen içerikleri severek yazıyorum. İstenilen her alanda makale üretebilirim. pdfkütüphanesi ve kolaydiyet sitelerinde editörlük yapıyorum. Sitede özel olarak kurulan usta yazarlar ekibinde diğer 24 yazar arkadaşla birlikte çalışmaktayım. ayrıca YouTube de seslendirmeler yapmaktayım.

  • Mayıs 2020 düzenlendi

    Merhabalar. İsmim Yasemin. 32 yaşındayım. Muhasebeciyim Trakyalı olsam da evlendiğimden bu yana Samsunluyum :) Dünya tatlısı bir oğluşum var ellerinizden öper =) Tekirdağ Çerkezköy'de kendi çapımda Türkiye geneline içerik üretmeye çalışan bir yazarım.

    2018 Ekim ayında ek iş ararken makaleyaz.net i gördüm. Baktım yeni site, nasıl güvenilir mi, falan filan bi baktım yazar olmuşum :) Burası yazarlık konusunda benim ilk göz ağrım. Şimdilerde ne yapıyorsam site yönetiminin desteği sayesindedir. İlk hesabıma yatan 2,25 TL belki bana kazanç konusunda ümit vermemişti. Ancak o dönem ki çaresizliğim bu 2,25 leri biriktirmeme sebep oldu. Ben bu tutarı ciddiye aldım ve ilk yarışmada ikinci oldum. Üstelik 12 saat bir işte çalışıp gece yazarak. O dönem oğlum 3,5-4 yaşındaydı. Nasıl olacak nasıl kazanıcam sorusunu sormadım yazdım. O dönem kullandığım ismim Carpediem di ve kendimce başta PDF Kütüphanesi ve Fikirsiz olmak üzere severek samimiyetle çalıştığım içerik alıcılarım oldu. Ben, her zaman aza kanaat ettim ancak çalışmalarım beni hep ileride bir noktaya aldı.

    Bugün geldiğimiz noktada; seo uyumlu yazı, LSI, semantik gibi birçok konuda ustaca yazı yazabildiğimi ifade ediyor bütün alıcılarım ancak ben hala kendimi olmuş saymıyorum. Önümde çok çok güzel günlerin olduğunu biliyor ve yazarlık konusunda ciddi kazançlar ile ilerleyeceğime inanıyorum. Yazarken konu ayrımım yoktur. Akıl ve mantık çerçevesinde her konuda sınırsız içerik üretebilirim.
    Fikirsiz.net, Yenidöngü.com ve Kolaydiyetlistesi.com sitelerinin editörüyüm. Makaleyaz'da hizmet verdiğim süre zarfında benimle irtibata geçen FA Organizasyon ile de 1 seneyi aşkın zamandır çalışmaktayım. Aynı zamanda makaleyaz.net üzerinde uzun dönemdir beraber çalıştığımız "evdekortadilat" ve "nakliye" site sahipleri için de bana olan güvenlerinden ötürü sırası gelmişken teşekkürü borç bilirim. Bunları sıraladım çünkü, yeni arkadaşlarım bu platformda neler yapılabileceğini nasıl kazançlar sağlanacağını görsünler isterim. 2,25 TL ile çıktığım yolda bugün günlük kazancımın xxx ile karşılık bulduğu oluyor. Şaka değil :) Bu rakamları site içerisinde yayınlanan blog kısmında şeffaf şekilde görebilirsiniz.

    Ben fazla kazanayım ancak yazılar sıradan olsun mantığından yana asla değilim. Benim için önemli olan samimiyettir. İşini bana teslim eden kişilerin güvenini zedeleyecek en ufak noktadan çekinirim ve işimi hassasiyetle tamamlarım. Her zaman önce güven diyerek hepinizi selamlıyorum. Cümleten tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar :) Sevgiyle kalın... <3

  • Merhaba Betül Hanım Şahin ben☺️ 23 yaşındayım. Okul öncesi öğretmeniyim aynı zamanda özel gereksinimli bireylerle birlikte çalışıyorum..Yazmak benim için bir tutku ve ihtiyaç:)) Özellikle eğitim, çocuk ve psikoloji üzerine yazı oldu mu yeme de yanında yat benim için :))
    Bu platformdan önce bazı dergilerde, yayınevlerine yazarlık yaptım ve kendimi geliştirmeye çalıştım. En son bir çocuk kitabımı basılı hale getirdim. Buraya gelerek bambaşka bir dünya edindim. Seo kuralları ve makale yazarlığı bizim oradan alıp oraya götürüyor.
    Farklı mecralara farklı alanlara yönlendirip hem bizim hem de yazımızın kalitesinin artmasını sağlıyor. Şu an sağlık, teknoloji, güncel konular üzerine de artık çalışmalar hazırlayabiliyorum.
    Genç ve dinamik makaleyaz ekibi ile adeta uçuyoruz:))
    Wordpress ve editörlük noktalarında da kendimi geliştirmeye devam ediyorum..
    Burası hepimiz için çok güzel oldu:)) Daha güzel işleri daha güzel bir iletişim ile yapacağımıza inancım tam :)

  • Merhaba, bendeniz Nalan Kaya. 45 yaşında 2 ve 6 yaşlarında 2 çocuk sahibi bir anneyim. Makale yazarlığı yapmaya başlayalı 13 sene olmuş. Bu işi ilk öğrendiğimde uzmanından öğrendiğim için kendimi oldukça şanslı görüyorum. Çok çeşitli konularda editörlük ve yazarlık yaptım. Bir dönem haber sitesi editörlüğümde oldu. ?

    Makaleyaz ilk açıldığı tarihlerden beri buralardayım. FxTrader ismi ile yazarlık yapıyorum ve özel ekipte yer alıyorum. Makaleyaz yazarları ile tanıştıktan sonra ki 1 yıllık süreç içerisinde 1 adet web sitem varken 6 web site sahibi oldum. Bana bir çok kişi bu kadar siten varken neden yazarlık yapıyorsun diye soruyor. Belki de siz de şu an "Ben de tam o soruyu soracaktım" demiş olabilirsiniz.?

    Yazmayı seviyorum ancak kendi sitelerime yazamıyorum maalesef. İş kendi işiniz olunca bugün git yarın gel misali ihmal edip duruyorsunuz. Makaleyaz da aldığım siparişi gününden önce teslim etmek için ne kadar hassassam aynı hassasiyeti kendi sitelerime gösteremiyorum. ?

    Bu nedenle herkes sevdiği ve bildiği işi yapsın mottosu ile hareket ederek, yazarak kazandıklarımla sizlerden makale alıyorum. İçinizde ki bir çok kişiden makale almış ve mutlaka yorum yapmışımdır. ?

    Öncelikle sağlıcakla kalın diyorum, Hep mutlu olun, mutlu olacağınız işler yapın. Bol kazançlı günler diliyorum...?

  • Herkese iyi günler.Ben Berkay aranıza yeni katıldım.Otomotiv mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim.Geçen seneye kadar otomotivmekanik adında bir web sitem vardı,orada yazıyordum fakat sitemi kapatmak zorunda kaldım.Geçtiğimiz günlerde de burayı keşfettim.Bana işleyiş hakkında biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.

  • Merhaba Berkay, hoşgeldin.


    Forum içerisinde merak ettiğin tüm konularda belki şimdi değil ama yakın zamanda hepsine yanıt bulabilirsin. Forumumuz çok yeni. Forumda görev alan moderatörlerimiz @Fxtrader ve @çay tiryakisi sana her konuda yardımcı olacaktır.


    Özellikle bu alanda merak ettiğin soruları başlık olarak açabilirsin. Tekrardan aramıza hoşgeldin.

  • hoşgeldin berkay yasemin ben (çaytiryakisi). Öncelikle site içerisinde yer alan https://www.makaleyaz.net/sayfa/24/yazar-kilavuzu/ bu bölümü ve diğer bilgilendirme yazılarını dikkatle okumanı isterim. Sonrasında tek yapman gereken şey istediğin her konuda içerik üretmek olacaktır. yazım teknikleri konusunda yine site içerisinde Seo uyumlu yazı, semantik konuları hakkında ayrıntılı bilgilendirme yazıları mevcut. genel manada değerli bir yazı ortaya çıkarabilmenin yolu min. 300 kelimelik içerikten geçer. mutlaka ara başlık kullanmanı ve anahtar kelime çalışması yapmanı tavsiye ederim. Yine bu ayrıntılara ait gerekli bilgilendirmeler site blog kısmında mevcut. Takıldığın her konuda tekrar yardımcı olurum. Aramıza hoşgeldin tekrar :))

  • Teşekkür ederim çay tiryakisi :))

  • Mart 2020 düzenlendi

    Herkese Merhabalar,

    1995 yılında Almanya Köln Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliğipsikoloji ve ses mühendisliği üzerine mastır eğitimi almaya başladım. İnternet ile 1995 yılında Köln Üniversitesinde ve bilgisayarla da 90'lı yılların başında tanıştım. O yıllardan bu yana aktif olarak internette bulundum.

    • 2001 yılında 50 bin üyeli bir sitede hem forumda 7/24 baş admin hem de _Radyo Dji _olarak görev aldım. Geçtiğimiz yıl Ocak ayına kadar Dj'liğe devam ettim. 2001 yılında kişisel gelişim, NLP ve Psikoloji üzerine adminlik yaptığım site ile bir tanıdığımın sitesinde içerik üretmeye başladım. O dönemlerde İlk web sitemi sıfır sayfa not defterinde yazarak 90lı yılların sonuna doğru tasarladım. Bugüne kadarda birçok internet sitesinin hem editörlüğünü hem de tasarımını yaptım.
    • Gerekirse zamanımdan ödün vererek iş yapmayı ve kaliteden asla ödün vermemeyi prensiplerim olarak kabul ediyorum. Bu nedenle sadece müsaitlik durumuma göre içerik üretiyorum. Fazla içerik üreterek hata yapmamak adına, yazar ekibindeydim ve kendi isteğimle ayrıldım. Şiirden kısa film senaryolarına kadar ve her konuda içerik üretmeyi seviyorum. Şu anda okuhaber.com sitesinde editörlük ve yazarlık yapıyorum. Müsait olduğum zamanlarda ve siz istediğiniz istediğinizde boş bir zamanım olursa:
    • Editörlük
    • Seslendirme,
    • Video hazırlama ve
    • Her konuda makale hizmeti verebilirim.
    • Hakkımdaki tüm detaylı bilgilere ve tecrübelerime Makaleyaz.net sitesindeki profil sayfamdan ulaşabilirsiniz.
    • Sevgiler,
    • Makale Profesörü - Buket


  • Merhaba ismim Başar, mesleğim Sosyolog 32 yaşındayım Anadolu Üniversitesi sosyal hizmetler ve sosyoloji lisans mezunuyum.Yazarlık merakım çok fazla kitap okumayı sevdiğimden dolayıdır. Mesleğimin de özelliği olan araştırmacı kimliğimde bunda çok önemli bir yere sahip.Sitede yeni sayılırım.Artık bende okuduğum,öğrendiğim ve araştırdığım bilgileri ve duyguları, fikirleri sizlerle makalelerimde paylaşarak sizlere faydalı olmaya her zaman özen göstereceğimden hiç şüpheniz olmasın. En güzel en özgün makalelerim bundan sonra sizin hizmetinizde olacaktır. Bütün yazar arkadaşlara başarılar ve bol kazançlar diliyorum Her şey gönlünüzce olsun.

  • 1982 yılı doğma büyüme İstanbulluyum ve çok nadir bulunan bir burç sahibiyim çok şükür :) Özel bir şirkette satış operasyon uzmanı olarak görev yapıyorum. Bilgisayar ilk çıktığı zamanlarda onu sadece yazı yazmak ve excel tabloları yapmak için kullanırdım:) Bu sebeple aramız iyidir. Kitap okumaya biraz geç başladım ama geçen zamanı telafi etmeye çalışıyorum.

    Bir gün bir arkadaş bana profesyonel olmasan da yazı yazarak para kazanıldığını söyledi. Kafa bulmak için başka konu bul dedim geçiştirdim. Israr etti, istersen dene dedi. Denedim bende ve kendimi bu işin içinde buldum. Sevdiğin bilgisayar ile sevdiğin bir işi yapmak ve üstüne de para kazanmak çok keyifliymiş ? 3 aydır aktif olarak burada yazıyorum.

    (Dikkat ! Subliminal reklam) Satışlarım ve aldığım sipariş rakamları ile bir şekilde kendimi kanıtladığımı düşünüyorum. Çok aktif olmamama rağmen elimden geldiğince içerik üretmeye çalışıyorum. Aslında ben yazılarımı kendim için yazıyorum siz alıyorsunuz ? Ama ben paylaŞımcıyım ve yazılarımı sizinle paylaşmak, sizin sitenizin bir parçası olması bana şeref verir.

    EtkileŞimde olmak için takip edin beni takip edeyim sizi :) Beğenip beğenmemek hiç önemli değil, tüm yorumlarınız kabulümdür. Hatta ilk başlarda ceza puanı aldım hala duruyor, kaldırmadılar ☺️ Yakışıyor bana, tezat bir görüntü oluşturuyor. Öyle işte! Herhangi bir durumda bir mesaj kadar uzağınızdayım, iletiŞimde olalım. Görüşmek üzere ;) Bu arada adım Öztürk. Akılda kalsın diye sona sakladım :)

  • Merhaba Ben Beserhoca halihazırda 23 yıllık öğretmenim. Yazmayı seven bir kişiyim ama bu konuda kendimi daha fazla geliştirme düşüncesindeyim. Kişisel gelişim kitaplarına ilgim bulunmakta ve bunun üzerine bir çok kitap okudum. Özellikle Ruhu şad olsun Doğan Cüceloğlu nun kitapları hep ilgimi çekmiştir. Bu tür kitapları okudukça öğrencilerime de bu konularda bilgi vermekteyim. Kendimi, yaşım ne olursa olsun alanımla ilgili ve ilgi duyduğum alanlarla ilgili hep geliştirmeye çalışmaktayım. Yani okumanın gelişmenin yaşı yoktur diyorum. Muhasebe alanında paket programlar alanında eğitim vermekteyim. Teknolojiyi bilgisayarı yakından takip etmeyi yeğlemişimdir. Öğrencilerime daha fazla faydalı olmak için kendimi sürekli güncel tutmayı kural edinmişimdir. Yaşamış olduğum tecrübeleri ve elde ettiğim bilgileri makaleler şeklinde başkalarına aktarmak beni mutlu edecektir. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .