Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Gozgezgini hoşbuldu:)

Makaleyaz ekibine ve üyelerine merhabalar! smim Arif. Yaklaşık iki aydır zaman zaman sessizce buralardayım.

İnternette yazı yazma olayına ev internetiyle buluştuğtumdan beri merakım var. Dönem dönem, forumlarda, sözlüklerde, blog sitelerinde bu merakımdan dolayı bulundum. Hedefim çeşitli konularda düzenli seri ve farklı biçimlerde yazar hale gelmek. Çeşitli dönemlerde bende alevlenen internet makalesi yazma işine ilk kez bu site ile merhaba diyorum. Zaman buldukça makaleyaz.net'te yer alanlara göz gezdiriyorum.

Kendimi ve siteyi tanıma amacıyla birkaç tane makale gönderdim. Kısa sürede kontrol edilmesi, yayınlanması ve satılması beni cezbetti. Bu alanda kendimi geliştirmek ve buradan para kazanmak istiyorum.

Sitede bulunan ustalarım🙂 Bana bu yolda hangi konularda ne şekilde yazabileceğim konusunda, okumam gereken forum başlıklarını gösterek yardımcı olurlarsa devasa mutluluk duyarım.

Yeni bir makale yazarı olarak makalelerimin satılıp yayınlanması feci hoşuma gitti. Umarım yazıları alanlar da aynı derecede memnun kalmışlardır. Daha yolun başındayız. Şans dileyin😊

Görüşmek üzere...

Yorumlar

  • @gozgezgini Hoş geldin Arif.


    Güzel düşüncelerin için, öncelikle teşekkür ederim. Makaleyaz, sen gibi yüzlerce serbest zamanlı yazar için var.

    Amacımız, hem kazanç elde etmenizi sağlamak hem de kendinizi içerik üretimi konusunda geliştirmenize yardımcı olmak. Bu nedenle, blog alanında neredeyse her konuda elimizden geldiğince yardımcı içerikler ürettik. Oralara da göz atmanda fayda var.


    Yine merak ettiğin her konuda, buradan konu açarak veya konunu devam ettirerek sorularını iletebilirsin. Elinden geldiğince, herkesin yardımcı olacağından şüphen olmasın.

  • Merhaba @gozgezgini

    Aramıza hoş geldin.

    Sana önerebileceğim bir blog yazısı var. Bu yazıyı okuyarak bir başlangıç yapabilirsin. Aynı şekilde diğer blog yazılırını okumak da sana fayda sağlayacaktır.

    okumanı önerdiğim içerik bana ait. Oldukça sade bir şekilde hazırlamaya çalıştım. Bol kazançlı günler diliyorum

    https://www.makaleyaz.net/blog-detay/142/seo-uyumlu-makale-nasil-yazilir/

  • @efeince

    İlginize teşekkür ederim.

    Gayet zengin içeriklerle dolu bir sitede olduğunuzu hissedebiliyorsunuz. Emeği geçenlerin eline sağlık!

    @Fxtrader

    Hoş bulduk.

    Bog yazınızı okudum. Harikaydı! O gazla, şu yukarıdaki yazıda yaptığım hatalara odaklandım ve konuyu silmeyi bile düşündüm.😂

    Çok teşekkür ederim.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .