Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Düz Yazı Neden İticidir?

Merhaba arkadaşlar,

Özellikle serbest zamanlı içerik yazarlarının, alıcılar tarafından tercih edilmeleri konusunda birinci öncelik ; arama motorları açısından son derece önemli olan " seo uyumlu " yazım şeklini benimsemesidir.

Neden önemli?

Arama motorları , artık içeriklerin bazı teknik konularda kalitesine ve niteliğine daha çok önem veriyor. Önceden , sadece dolu görünmesi için cümle tekrarları , re-write ( yeniden yazım ) tarzları içerik yazarlığında prim yaparken, artık böyle teknik hataların hem arama motorları gözünde hem de alıcılar gözünde ciddi negatif konular olduğunu unutmamak lazım.

Alıcılar, özellikle kurumsal kimliğe sahip alıcılar, rekabet ortamlarında web sitelerini üst sıralara taşımak ister.O yüzden, özellikle anahtar kelimelerinde üst sıralarda yer almaları onlar açısından hem kurumsal hemde ticari açıdan büyük önem arz eder. Onların talepleri doğrultusunda, ister hazır içerik ister sipariş teslimatlarında yazarların sorumluluğu vardır.

Bu konuda blog sayfamızda bolca paylaşımlarımız oldu. Mutlaka göz atmanızda fayda var.

Kurumsal ve ticari kaygı gütmeyen diğer web siteleri içinde, aynı şartlar bir anlamda geçerlidir. Daha çok ziyaretçi, hedef kitleye ulaşımda avantajlara sahip olmak, haliyle reklam gelirleri - sponsorluk gelirleri açısından seo uyumlu makalelerin değeri tartışılmaz.

Düz yazı, araştırmalarınız neticesinde altın değerindeki içerikleri " bakır " değeri biçilmesinden farksız bir tanımdır içerik yazarları için. O yüzden önemle tavsiye ediyoruz, bu konularda özellikle bu sayfamızda yer alan yapı şartlarını karşılamaya özen gösterin.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .