Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Merhaba!

Merhaba! Siteye yeni üye oldum ve benim gibi birçok yeni üye var. Birbirimize yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Ben her şekilde herkese yardım etmeye hazırım. Benim de makalelerimi satmaya ihtiyacım var. İstediğiniz her konuda makale yazabilirim. En fazla iki gün sonra makaleleriniz hazır olur. Bana gelen makale isteklerini de diğer üyelerle paylaşmaya hazırım. Umarım etkileşimde olabiliriz.

Yorumlar

  • Merhabalar, hoş geldin @carrot


    Siteyi daha iyi anlamak için forumun diğer alanlarını ve ana sitedeki alt sayfaları incelemeni tavsiye ederim.


    Bol şanslar dilerim.

  • Merhaba ben Gamze siteye yeni üye oldum eminim sitede benim gibi yeni olan çok istenilen makaleyi kısa zaman içinde yazabilirim ve yazma konusunda diğer üyelerden yardım alabileceğime inanıyorum.Makale paylaşabilir veya paylaşıla bilirim

  • Merhaba ben Esra. Bende yeni yazarlık statüsüne yükseldim eminim geliştikçe hem kendime hem alıcılara katkım büyük olacaktır. Umarım güzel makaleler çıkarırız :)

  • @Gamze_Erbaş_12 ve @esrakaplan


    Arkadaşlar hoş geldiniz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Sitemizin blog alanında, forum ve sitenin alt sayfalarında sistem hakkında ve daha kaliteli içerik hazırlayıp satmak için yeterli yardımcı konular var.


    Gözatmanızı tavsiye ederim.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .